NUORI2017 lähestyy, Distanssi-hanke mukana – suorita mini-MOOC!

Nuoriso- ja kasvatusalan suurin ammattilaistapahtuma NUORI2017 starttaa Tampereella maanantaina 27.3. Myös Distanssi-hanke on mukana tapahtumassa tuomassa osallistujille digitaalisen nuorisotyön tietoutta.

Distanssin oma ohjelma esitetään keskiviikkona 29.3. klo 9-10.15 Tampere-talon tilassa Aaria. Tuolloin ohjelmassa on luvassa mielenkiintoista paneelikeskustelua digitaalisen työn ammattilaisten kanssa. Osallistu joko paikan päällä tai Distanssin Facebook-sivun live-lähetyksen kautta!

Paneelikeskusteluun osallistuu neljä ammattilaista, joilla on laaja kokemus digitaalisen nuorisotyön parista: Juha Kinanen (Nuori Kirkko ry), Annika Sabell (Turun kaupungin nuorisopalvelut), Riikka Marttinen (Ehyt ry) ja Minna Koirikivi (Centria). Heistä kolme on myös ollut mukana Distanssin cMOOC-kursseilla. Paneelissa keskustellaan ajankohtaisista nuorisotyötäkin koskettavista teemoista, kuten nettikiusaamisesta ja vihapuheesta. Tavoitteena on saada tietoa paitsi tietoa käytännön työstä myös esimerkkejä toimivista menetelmistä. Keskustelu antaa varmasti ajatuksia, ideoita ja innostusta kaikille osallistujille.

Distanssi järjestää myös NUORI2017 tapahtuman yhteydessä mini-MOOC:in, joka tarjoaa mahdollisuuden verkko-opiskelun kokeilemiseen. Mini-MOOC -kurssi alkaa maanantaina 27.3. ja tehtäviä voi tehdä su 2.4. saakka. Kurssin työmäärä on noin viisi tuntia ja sen voi siis suorittaa kokonaan verkossa, kuten kaikki muutkin Distanssi-hankkeen cMOOC-kurssit. Kurssisuorituksesta saa sähköisen osaamismerkin ja ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.distanssi.fi. Keskiviikon keskustelutilaisuus on osa mini-MOOCin kurssisuoritusta.

NUORI2017 tarjoaa osallistujilleen laajan teemojen kirjon ja myös Humak näkyy tapahtumassa. Digitaalista nuorisotyötä ja teknologiaa käsitellään koko tapahtuman ajan myös vahvasti eri ohjelmissa.

Lisätietoja:

projektipäällikkö Markus Söderlund, markus.soderlund(a)humak.fi, puh. 020 7621 304